fbpx

Vår Story

Mathantverk från Orsa sedan 1995 

Caroline

I början av 2000-talet fastnade Caroline för en smakrik mungbönsburgare, den så kallade Orsa-Burgaren producerad i hemorten Orsa. Efter att länge sökt likvärdiga alternativ på andra orter utan att lyckas,  beslutade sig entrprenören Caroline för att söka upp upphovsmannen till mungbönsburgaren i sin hemby. Tack vara det lanseras nu en helt ny generation vegetabiliska proteinkällor, producerade av mungbönor, under namnet Oh Mungood!

” Jag är en extremt stor djurvän och har en stark önskan om att de växtbaserade alternativen en dag ska vara normen för våra val av livsmedel.”

Vi ifrågasätter också mängden tillsatser som finns i livsmedelsprodukter och är verkligen stolta över våra rena produkter som inte innehåller en enda tillsats. Men grundidén från början varför vi satsar på Oh Mungood är den fantastiskt goda smaken och att fler helt enkelt ska få möjlighet att uppleva den!

/ Caroline

Kontakt & mer information

Vill du veta mer om våra fantastiska produkter eller är du intresserad av att bli återförsäljare för Oh! Mungoods unika och smakrika produktutbud?

KONTAKTA OSS PÅ 

070-606 02 37

eller

hello@ohmungood.se

Följ oss gärna via våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad kring lansering av nya produkter, erbjudanden, förslag på recept m.m.

FÖLJ OSS PÅ