Om oss

Mathantverk från Orsa sedan 1995 

MG-circle-white

Redan som tonåring i början av 2000-talet fastnade Caroline för en smakrik mungbönsburgare, den så kallade Orsa-Burgaren, producerad i dåvarande hemorten Orsa. Efter att länge sökt likvärdiga vegetariska alternativ beslutade sig entreprenören Caroline för att söka upp upphovsmannen till mungbönsburgaren i sin hemby Orsa. Nu lanserar de två en helt ny generation vegetabiliska proteinkällor, producerade av mungbönor, under namnet Oh! Mungood.

SQUARE_MG_4362

Caroline Nilsson

Grundare & VD OMG Plant Based Food AB

Entreprenör och delägare/medgrundare av CEDER’S Drinks Ltd. CEDER’S erbjuder en alkoholfri gin i flertalet smaker och drycken lanserades i hela 23 länder på 2 års tid. Pernod Ricard har nyligen köpt in sig i bolaget och är numera majoritetsägare.

Caroline har med framgång drivit egna bolag tidigare och har en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och projektledning från olika branscher. Hon uppskattas ofta av såväl kunder som medarbetare för sitt positiva sätt, sin nyfikenhet och driv och för att hon verkligen får saker att hända.

Torbjorn

Torbjörn Granlund

Delägare & Produktchef OMG Plant Based Food AB

Gedigen produkterfarenhet inom livsmedel bland annat som kock på hälsohem i Leksand och med produktion och produktutveckling av Tempeh produkter i Göteborg. Han fick tidigt upp ögonen för hälsosam kost och har till exempel jobbat med produktutveckling på ett SIDA-projekt i Nicaragua med inriktning på livsmedelsproduktion med soja som bas.

Torbjörn är en klok, eftertänksam och noggrann man och står endast för produkter som verkligen känns bra i hjärtat och han älskar att experimen¬tera fram olika smakkombinationer hemma i sitt kök.

Kontakt & mer information

Vill du veta mer om våra fantastiska produkter eller är du intresserad av att bli återförsäljare för Oh! Mungoods unika och smakrika produktutbud?

KONTAKTA OSS PÅ 

070-606 02 37

eller

hello@ohmungood.se

Följ oss gärna via våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad kring lansering av nya produkter, erbjudanden, förslag på recept m.m.

FÖLJ OSS PÅ 

Vår webbplats använder sig av  cookies om du har godkänt det i webbläsarens inställningar. Cookies används för att du ska få en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt, för analys samt intressebaserad reklam.

© 2021 OMG Plant Based Food AB. All rights reserved