fbpx

Nyheter

Pressmeddelanden

Oh Mungood lanseras på Wolt Market

I samband med att den digitala livsmedelskedjan Wolt Market expanderar i snabb takt tar de in Oh Mungood i sitt sortiment. Wolt Market erbjuder tusentals produkter, allt från livsmedel till hushållsprodukter, med omedelbar leverans direkt till dig. Utbudet baseras på kundernas preferenser och anpassas efter den lokala efterfrågan. ” Vi

Läs mer »

Oh Mungoods nya vegobites serveras på SJ:s alla bistros

Nu rullar Oh Mungoods nya ready-to-eat-bites on på Sjs alla bistromenyer i en helt ny vegowrap. Det är tillsammans med Picknick som den nya vegowrappen har tagit plats i hyllorna för att inspirera fler till att äta växtbaserat. Wrapen heter just “vegowrap” och finns tillgänglig i alla Sjs bistros sedan

Läs mer »

Centrala avtal med ICA och Coop för Real Green co-lab med MAX

Oh Mungood har tillsammans med MAX lanserat i dagligvaruhandeln. Den redan etablerade ekologiska mungbönsburgaren från Oh Mungood anammar restaurangens namn “REAL GREEN” och får en tydlig co-branding tillsammans med MAX ute i fler butiker. Nu kommer fler kunna laga REAL GREEN hemma i och med de centrala intagen av burgaren.

Läs mer »

Publiceringar

Nöjesguiden skriver en längre artikel om Oh Mungood! och intervjuar grundaren och VD:n Caroline. Finns både online och i print.

Välj Vego! har skrivit en artikel under Vegokoll om Oh! Mungood. med rubriken “Oh! Mungood ansluter sig till I’M VEGAN”. Läs artikeln genom att klicka på kanppen nedan.

Vego 3 - 2021

I senaste numret av VEGO Magasinet syntes vi på en helsida med vår fantastiska Mung-Burgare! VEGO Magasinet är Sveriges första och största vegetariska mattidning.

Djurens Rätt 2 - 2021

I nr 2 2021 av Djurens rätt kunde man se en helsideannons om våra produkter inför den stundande grillsäsongen.