fbpx
Mung bean burger

Oh Mungood på plats på Nordic Organic Food Fair

16 November 2021

I veckan arrangeras Nordic Organic Food Fair i Malmö. Oh Mungood är på plats med sina växtbaserade, ekologiska produkter av mungbönor.

— Det här är ett viktigt forum för oss eftersom det handlar om framtidens mat, säger Caroline Nilsson, grundare.  

Oh Mungood är utmanaren på vegomarkanden som tillverkar tillsatsfria, ekologiska produkter av mungbönor.

— Våra burgare och bits har mottagits på ett fantastiskt sätt sedan lanseringen i maj. Våra produkter innehåller mungbönor, råris, lök och kryddor – inget annat. Med Oh Mungood bevisar vi att snabbmat kan vara både god, nyttig och ekologisk, säger Caroline Nilsson.

I veckan, den 17-18 november, arrangeras Nordic Organic Food Fair i Malmömässan – den största ekologiskt certifierade mat -och dryckesmässan i Norden. Mässan beskrivs som ett branschevenemang för inköpare som letar efter de senaste ekologiska trenderna.

— För oss är det en självklarhet att delta i detta viktiga forum. Vi ser fram emot att träffa befintliga och nya kunder – och så klart kollegor i branschen.  

Oh Mungood ställer ut tillsammans med Business Sweden och ”Try Swedish”, en svensk samlingsmonter i ett nyutvecklat monterkoncept.

— Jag kommer personligen att vara på plats i vår monter J20C. Där får besökarna självklart provsmaka våra fantastiska produkter. Det ska bli otroligt roligt att introducera Oh Mungood till fler, säger Caroline Nilsson.

Presskontakt

Lisa Laurell
Brand & Marketing
+46 707 231 541
[email protected]

Caroline Nilsson 
Founder & CEO
+46 706 060 237
[email protected]

Dela pressmeddelandet

Facebook
Twitter
LinkedIn