fbpx
OMG x Wolt market Landscape Banner FB InApp Google-WoltMarket_people 67

Oh Mungood lanseras på Wolt Market

I samband med att den digitala livsmedelskedjan Wolt Market expanderar i snabb takt tar de in Oh Mungood i sitt sortiment.

Wolt Market erbjuder tusentals produkter, allt från livsmedel till hushållsprodukter, med omedelbar leverans direkt till dig. Utbudet baseras på kundernas preferenser och anpassas efter den lokala efterfrågan.

” Vi ser Wolt Market som en innovatör som kommer att spela stor roll för hur vi handlar och agerar i framtiden. Framför allt ligger det i linje med den tillgänglighet vi vill att det ska vara på våra produkter, och ekologiskt och växtbaserad mat i allmänhet. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Real green som är ett samarbete med MAX samt våra bits hos Wolt Market framåt – Lisa Laurell Co-founder & Brand på Oh Mungood!

Om Oh Mungood:

Oh Mungood är den svenska, ekologiska uppstickaren inom växtbaserade livsmedel. Grundat 2020 och med en vision lika självklar som råvarorna i våra produkter: att skapa smakupplevelser som får dig på fall. Smakupplevelser som gör det enkelt att välja växtbaserat – inte för att du behöver, utan för att du vill. Idag hittas våra unika och hyllade Mung Bean Burgers, Bits, Neutral mince och Taco mince i över 500 butiker över hela landet och online. Sedan i maj finns också burgaren som Real Green på MAX alla restauranger.

Om Wolt:

Wolt är en leveransplattform som gör det otroligt enkelt att upptäcka och få den godaste maten och de bästa produkterna levererade från lokala restauranger och butiker direkt till ditt hem eller kontor. Wolt grundades i Helsingfors 2014 och finns idag i 25 länder och fler än 500 städer världen över.   

Presskontakt

Lisa Laurell
Brand & Marketing
+46 707 231 541
[email protected]

Caroline Nilsson 
Founder & CEO
+46 706 060 237
[email protected]

Dela pressmeddelandet

Facebook
Twitter
LinkedIn