fbpx
MtKaCONE

Oh Mungood bevisar att snabbmat kan vara både god, nyttig och ekologisk

Oktober 2021

Med sina växtbaserade, ekologiska produkter av mungbönor utmanar Oh Mungood vegomarknaden. Produkterna är tillverkade helt utan tillsatser, är snabblagade och – inte minst – fantastiskt goda.

— Vi pratar för lite om vad vegetariska produkter faktiskt innehåller. Många tror att en produkt är nyttig och hälsosam bara för att den är vegetarisk, men tyvärr är det inte så. Utan tvärt om innehåller många av dem flertalet tillsatser, säger Caroline Nilsson, grundare av Oh Mungood.

Oh Mungoods burgare och bits innehåller inga tillsatser alls.

— Det är en ren produkt som innehåller mungbönor, råris, lök, vitlök och kryddor – inget annat. Vi bevisar att det faktiskt inte behövs några tillsatser i maten vi äter.

Dessutom är de snabblagade.

— Snabbmat behöver inte eller vara onyttigt och dåligt för miljön utan det kan vara precis tvärtom. Våra produkter är snabblagade och dessutom fantastiskt goda, vilket de som provat dem kan skriva under på.

En nyligen uppmärksammad studie om vegoprodukter, som Naturskyddsföreningen låtit göra, konstaterar att omställningen till en mer växtbaserad kost har en mycket positiv utveckling – men att andelen ekologiska produkter inom segmentet är försvinnande liten.

— Oh Mungood bevisar att snabbmat kan vara både god, nyttig och ekologisk. Det känns väldigt bra att tillföra det till vegomarknaden, säger Caroline Nilsson.

Presskontakt

Lisa Laurell
Brand & Marketing
+46 707 231 541
[email protected]

Caroline Nilsson 
Founder & CEO
+46 706 060 237
[email protected]

Dela pressmeddelandet

Facebook
Twitter
LinkedIn