fbpx

Crafting your next craving

Oh Mungood är den svenska, ekologiska uppstickaren inom växtbaserade livsmedel. Grundat 2020 och med en vision lika självklar som råvarorna i våra produkter: att skapa smakupplevelser som får dig på fall.

Smakupplevelser som gör det enkelt att välja växtbaserat – inte för att du behöver, utan för att du vill.

/  100% växtbaserat
/  Ekologiskt
/  Inga tillsatser
/  Fritt från gluten, laktos och soja
/  Producerat i Sverige
/  Snabba och enkla att tillaga
/  Sa vi skamlöst goda?

The story - Burgaren som blev början

Vid första tuggan slogs jag av smakerna. Vid andra tuggan tänkte jag på de rena, otippade ingredienserna. Mungböna, råris och en hint av chili. Vid tredje tuggan var det bara att erkänna. Jag hade precis ätit mitt livs mest spännande burgare.

Burgaren som blev början på en sällsynt god historia: Oh Mungood. Det här är mat gjord på den charmiga mungbönan och med noga utvalda råvaror – ta en titt på ingredienserna, så kommer du förstå. För det du håller i din hand är en hyllning till att våga utforska nya smaker. Smaker som inte ängsligt härmar. Smaker som inte behöver förstärkas eller förkläs. Smaker med ett enda mål: att få dig på fall. Precis som de fick mig.

Oh Mungood Lisa och Caroline_Small
W e a r e c r az y ab o u t fl a v o r and seri o us ab o u t beeing b r a v e r

Varsågod, våra bästa idéer är till för att stjälas

Inspireras gärna av våra recept och matkreationer. Några skapade av oss, några skapade av duktiga content-kreatörer som gärna inspirera andra. Vi delar gärna dina recept om du vill lägga upp dom i sociala medier. Sharing is caring! 

Click Here

En smak av framtiden!
Oh Mungoods burgare finns nu på MAX Burgers.

Vi är riktigt stolta över att vara med och ta det stora klivet framåt för att göra Sveriges redan grönaste burgarkedja ännu grönare. MAX Burgers lanserar nu deras nya Supreme Green meny där vi fått äran att bidra med vår ekologiska Oh Mungood-burgare.

Den är inte bara skamlöst god, utan även hållbar – för vi är hundra procent övertygade om att man kan njuta av det bästa av båda världar utan att behöva göra några kompromisser. Från en liten by i Dalarna, till Sveriges populäraste burgarmeny –  äntligen är det fler som förstår magin och smaken i vår fantastiska lilla mungböna.

Hållbarhet för oss

Hållbarhet för oss är inte bara ekologiska produkter utan tillsatser. Det är också en genuin omtanke för människor, djur och miljö vilket märks i allt vi gör. Vi vill att du som konsument ska känna dig säker på att produkter från oss alltid är ett bra val, på så många sätt. Läs gärna mer om vår filosofi kring hållbarhet.